• Bettkästchen-Frühstücksraum
  • Club-Raum
  • Bettkästchen

Komoditeti dhe cilësia s‘duhen të jenë shtrenjtë.

Pas një nate të këndshme, ushqeni mëngjes në dhomën tonë të mirëfilltë të mëngjesit, para se të filloni ditën tuaj të suksesshme. Dhe kur ktheheni në mbrëmje dhe dëshironi të relaksoheni me një bisedë miqësore, do të gjeni shoqeri në klub-dhomën tonë.

Pajisjet dhe veçanti


Ne kemi katër dhoma gjumi nishe dhe dymbëdhjetë dhoma dyshe. Të gjitha dhomat janë të pajisura me një banjo me dush, tualet dhe televizion dhe janë dhoma jo duhani.
Një nga dhomat, në katin përdhesë, është e pershtatshme për persona me aftësi të kufizuara. Banjo është e pajisur madheshtore.
Me ketë lokai jon është I pershatshem për përdoruesit e karrigeve me rrota.

Në katin e nalt (papafingo) është një apartament pushimi.

Vendi dhe
lidhja trafike


Ju mund të na gjeni lehtë afer auto-stradës A1 (kryqëzim Barsbüttel) dhe A24 (kryqëzim Reinbek) si dhe me lidhje publike.
Me S-Bahn S21 ju mund të arrisnë në qendër të qytetit të Hamburgut direkt nga Reinbek. Stacioni i trenit në Reinbek është rreth dhjetë minuta larg me kembë nga hoteli jane.
Nëse keni punë per biznesin në Reinbek, ju do të gjeni zonat industriale Reinbek dhe Glinde, shumë afër lokalit.

Përveç kësaj, lokali jonë gjindet në gjurmën evropiane per alpinist E1 dhe kështu mund të shërbejë si një destinacion për alpinistët ose çiklistët.